Advokat barnevernssaker

Hva kan en advokat gjøre for deg i en barnevernssak?

Dette innlegget vil gi deg en guide til hvordan en advokat kan hjelpe deg med å håndtere barnevernssaker, samt hvordan du kan få gratis advokatbistand. 

Ingen foreldre ønsker sak mot barnevernet. Hvis det først har oppstått en sak, kan det oppstå situasjoner hvor man trenger hjelp og veiledning fra en advokat som er spesialisert innen barnevernssaker. En advokat i barnevernssaker kan hjelpe deg på flere måter:

 

Gi råd og veiledning

Advokaten kan gi deg råd og veiledning om hvordan du bør håndtere din sak, hva du kan forvente av prosessen, og hvilke skritt du bør ta.

 

Representere deg i møter og forhandlinger

Advokaten kan representere deg i møter med barnevernet, og i eventuelle forhandlinger eller rettssaker. Advokaten kan også hjelpe til med å forberede din sak, og sørge for at alle relevante fakta og bevis blir presentert.

 

Forberede og gjennomgå dokumenter

Advokaten kan hjelpe til med å forberede og gjennomgå alle dokumenter som er relevante for din sak. 

 

Gratis advokatbistand

Du ha rett til gratis advokat i barnevernssaker. Dette er kjent som fri rettshjelp og gjelder i saker om akuttvedtak, omsorgsovertakelse, samvær, tilbakeføring og adopjson. Ta kontakt for å finne ut om du har krav på fri rettshjelp i din sak. 

 

Vær åpen og ærlig med advokaten din

Det er viktig å være åpen og ærlig med advokaten din. Gi advokaten all informasjon for å forstå din sak og for å kunne representere deg på best mulig måte.

 

Kontakt en advokat tidlig i prosessen

Det er viktig å kontakte en advokat så tidlig som mulig i prosessen. Jo tidligere du får juridisk bistand, jo bedre er sjansene dine for å komme godt ut av saken.

 

Casus Advokatfirma bistår familier over hele landet i barnevernssaker. Ta kontakt via kontaktskjemaet her eller ring på 918 07 911 for en gratis konsultasjon. 

0
Feed